AK Partide kongre öncesi sürpriz buluşma
Yayınlanma:
Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Eylüldeki parti kongresi öncesinde AK Parti Genel Merkezinde sürpriz bir görüşme yaptı.
Kongre öncesi çalışmaları tamamlamak üzere ofisine kapanan Erdoğan, Anayasa Mahkemesi’nin eski raportörü ve Demokrat Yargı Derneği Başkanı Osman Can’ı kabul etti. Ak Parti hakkındaki kapatma davasının raportörlüğünü de yapan Can, öğle saatlerine parti merkezine gizlice gelerek Erdoğan’la buluştu.
Yeni anayasa için çalışmalar yapan Osman Can’ın ismi, geçtiğimiz günlerde basında çıkan haberlerde kongre sonrasında AK Parti’nin vitrinine çıkacaklar arasında anılıyordu. Bu arada AK Partili vekiller için genel merkezde hazırlanan kolilerin içinde, Osman Can’ın kaleme aldığı “Türkiye’de hukuk” adlı kitabın da bulunduğu ortaya çıktı.
Politika
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.