AKTİSAD, Chicago'da ticari ateşe ile görüştü
Yayınlanma:
Amerika Birleşik Devletlerinin Chicago eyaleti ticari ataşesi Sevtap Akgüloğlu, Türkiyeden gelen AKTİSAD üyesi iş adamlarını yalnız bırakmadı.
Amerika Birleşik Devletlerinin Chicago eyaleti ticari ataşesi Sevtap Akgüloğlu, Türkiye’den gelen AKTİSAD üyesi iş adamlarını yalnız bırakmadı.
Chicago ticari ataşelik ofisinde misafirleri ile bir araya gelen Akgüloğlu, çok önemli mesajlar verdi.
Chicago ticari ataşelik ofisinde misafirleri ile bir araya gelen Akgüloğlu, çok önemli mesajlar verdi.
Amerika’nın halen fırsatlar ülkesi olma özelliğini taşıdığını dile getiren Akgüloğlu, bu fırsatları yerinde ve zamanında değerlendirecek Türk girişimcilere, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
Akgüloğu sözlerinin devamında:’’Dünyanın en büyük ekonomisi olan Amerika Birleşik Devletlerinin, 313 milyon nüfusu ve geniş iç pazarı ile fırsatlar açısından zengin fakat firmalarımız tarafından yeterince iyi tanınmayan ülkelerden biri olarak dikkat çekmektedir. Uzun vadeli bir strateji ve Amerikan pazarının nasıl işlediğinin iyi anlaşılması bu pazara girmek ve sürdürülebilir rekabet sağlamak için akıllıca bir politika izlemek gerekiyor. Ticari manada hali hazırda yatırım düşünen iş adamlarımıza elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın’’ dedi. Akgüloğlu’nun içten yaklaşımını çok samimi bulduklarını belirten AKTİSAD Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Can, ilerleyen zaman içinde Konya ve Chicago arasında ticari bir bağlantının kurulmasının söz konusu olabileceğini söyledi.
Ekonomi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.