Anadolu Ateşi Konya'ya geliyor

Anadolu Ateşi Konyaya geliyor
Anadolu Ateşi yeni versiyonuyla Konya'da 17 Martta gösteri yapacak.

Anadolu Ateşi yeni versiyonuyla Konya'da 17 Martta gösteri yapacak. Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Mart ayında gerçekleştireceği Türkiye Turnesi ile sanatseverlere Anadolu Ateşi'nin yeni versiyonu Evolution'ı sunacak.
    

Anadolu'nun 7 ayrı bölgesinden derlenen yüzlerce halk dansı motifinden oluşan koreografileriyle zengin Anadolu kültürünü yansıtan Anadolu Ateşi 12 Martta Samsun (12 Mart), 13 Martta Trabzon, 14 Martta Giresun, 17 Martta Konya, 18 Martta Adana, 19 Martta Gaziantep, 20 Martta Antakya, 21 Martta Mersin'de sanatseverle buluşacak.
    

Turne ile ilgili olarak bilgi veren topluluğun Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, grubun klasik Anadolu Ateşi gösterisi değil, ''Fire of Anatolia?Evolution'' (Anadolu Ateşi?Değişim) adıyla yeni versiyonunu oynadığını belirtti.
 
Erdoğan, şunları kaydetti: ''Sanatseverler daha önce hiç izlemediği çok değişmiş çok daha zenginleşmiş bir Anadolu Ateşi izleyecek. Yeni eklenen semahlar, Kafkas dansları, dinsel törenler ve roman anonslar gösteriyi çok daha renkli kılıyor.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.