Asitle Yüzü Yanan Kadına Büyük Ödül

Asitle Yüzü Yanan Kadına Büyük Ödül
Hindistan'da evlenme teklifini reddettiği kişinin yüzüne asit atmasından sonra hayatı kabusa dönen Sonali Mukherjee dünyaca ünlü bir yarışmaya katılarak büyük ödülün sahibi oldu.
Hindistan’da 17 yaşındayken kendisiyle evlenmek isteyen kişi ve onun arkadaşlarının saldırısına uğrayan Sonali Mukherjee asitten yanan yüzünü düzeltmek için 22 ameliyat geçirdi.
Yüzünün normale dönmesi için daha fazla operasyon geçirmesi gereken Mukherjee ihtiyacı olan parayı "Kim 500 milyar ister?" yarışmasına katılarak kazandı.
Daily Mail gazetesinin haberine göre Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de yaşayan Mukherjee 2003 yılında evinde uyurken korkunç saldırının kurbanı oldu.
Yüzüne dökülen asit yüzünden gözlerini ve işitme duyusunu kaybeden Mukherjee ailesinin bakımına muhtaç kaldı.
Yarışmadan 30 bin pound kazanan Mukherjee bu parayı ameliyatları için kullanacağını söyledi.
Yarışmanın sunucusu Amitabh Bachchan genç kadını cesaretinden dolayı kutlayarak şunları söyledi: "Hepimiz onu saygıyla selamlıyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.