AYDER-İHH'dan anlamlı kampanya

AYDER-İHHdan anlamlı kampanya
AYDER-İHH İnsani Yardım Vakfı 1 Şubat-31 Mart tarihleri arasında Dünya ve Türkiye genelinde ''Yetimlere Dünyanızda Yer Açın'' kampanyası düzenledi.
AYDER-İHH İnsani Yardım Vakfı 1 Şubat-31 Mart tarihleri arasında Dünya ve Türkiye genelinde ''Yetimlere Dünyanızda Yer Açın'' kampanyası düzenledi.
     1 Şubat-31 Mart tarihleri arasında devam edecek olan ''Yetimlere Dünyanızda Yer Açın'' kampanyasıyla Türkiye ile birlikte toplam 41 ülke ve bölgede 230 farklı proje gerçekleştirilecek.
     Kampanya kapsamında, Konyalı yetim çocuklar, kendi oyuncaklarını ve elbiselerini Suriye'deki çocuklara gönderecek.
     İHH Konya Şube Başkanı Hidayet Yılmaz, vakıf binasında düzenlediği basın toplantısında, Dünya genelinde 165 milyon yetim insanın yaşadığını ifade etti.
     100 milyon çocuğun şu an sokaklarda her türlü tehlikeye açık olduğunu belirten Yılmaz, 1 Şubat-31 Mart tarihleri arasında yetim dayanışma günleri programı düzenlediklerini dile getirdi.
     Bu tarihler arasında, 30 bin yetimin yaşadığı bölgelere ziyarette bulunduklarını dikkati çeken Yılmaz, şunları kaydetti:
     ''Bölgelerdeki o çocuklara sevgi ve merhametimizi ulaştırıyoruz. Onları çeşitli hediyelerle ve etkinliklerle sevindiriyoruz. Konya'da yaşayan yetimlerimiz kendilerine verilen hediyeleri kabul etmeyip Suriye'deki kardeşlerine gönderecekler. Önümüzdeki günlerde topladığımız bu hediyeleri, Suriye'nin Türkiye sınır bölgelerinde açılan kamplara götüreceğiz.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.