Aydınlıkevler yaşam merkezinin temeli atılıyor

Aydınlıkevler yaşam merkezinin temeli atılıyor
Selçuklu Belediyesi ilçedeki sosyal hayatı zenginleştirecek projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Aydınlıkevler Yaşam Merkezinin temeli 7 Kasım 2012 Çarşamba günü saat 11:00da atılıyor.
Selçuklu Belediyesi,7’den 70’e her yaş grubundan insanın  yararlanabileceği ve içerisinde her türlü sosyal, sportif ve sanatsal faaliyetlerin yürütülebileceği sosyal yaşam alanlarını ilçeye kazandırmaya devam ediyor. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay; “2928 m ² alana yapılacak olan Aydınlıkevler Yaşam Merkezimiz  şehir estetiğine uygun olarak dizayn edilecek ve ilçemizdeki sosyal yaşamın gelişimine katkı sağlayacak modern bir yaşam merkezi olacaktır. Tesisimizin hayırlı olmasını diliyor, temel atma törenimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum ” dedi.
 
   Zemin, birinci,ikinci ve üçüncü katlardan oluşan Aydınlıkevler Yaşam Merkezinde; kütüphane, spor salonu, aletli spor salonu, plates, bayanlar lokali,2 adet sanat atölyesi,2 adet derslik, cilt bakımı, kuaför, manikür-pedikür, çocuk kulübü, emekli konağı, kafeterya ve teras alanı yer alacak. 210 günde tamamlanacak olan Aydınlıkevler Yaşam Merkezi 1 milyon 928 bin TL’ye mal olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.