Başkan Akyürek saldırıyı lanetledi

Başkan Akyürek saldırıyı lanetledi
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, PKKlı teröristlerce şehit edilen asker ve polisler için başsağlığı diledi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, PKK’lı teröristlerce şehit edilen asker ve polisler için başsağlığı diledi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Hakkari Çukurca’da PKK’lı teröristlerce şehit edilen askerler ile Bitlis’te şehit edilen polisler için başsağlığı diledi.

Başkan Akyürek, “Tüm ülkeyi derinden yaralayan menfur saldırıları tüm Konya olarak lanetliyoruz. Ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunlar her zaman olduğu gibi yine boşa çıkacaktır. Ülkemiz terör karşısında geri adım atmadan kararlılıkla yoluna devam edecektir. Milletimizin birliğine yönelik suikastler boşa çıkacaktır. Şehit olan asker ve polislerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Teşkilatı’na başsağlığı diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.