Bu sebzeler Konya'da yetişti!

Bu sebzeler Konyada yetişti!
Konya'nın Seydişehir ilçesinde evinin bahçesinde sebze ve meyve yetiştiren Abdullah Çorak'ın yılana benzeyen biberi görenleri şaşırtıyor.
Konya'nın Seydişehir ilçesinde evinin bahçesinde sebze ve meyve yetiştiren Abdullah Çorak'ın yılana benzeyen biberi görenleri şaşırtıyor.
     Abdullah Çorak, Aktaş Mahallesi'nde bulunan evinin bahçesinde sebze ve meyve yetiştirdiğini belirterek, ilk kez böyle bir olayla karşılaştığını söyledi.
 Uzun yıllardır evinin bahçesinde sebze ve meyve yetiştirdiğini ifade eden Çorak, ''Bahçemde sebzeleri topladığım sırada yılan şeklini andıran biberi görünce şaşırdım. Ağız şekli ve diliyle yılana benziyordu. Hayatımda ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım ve hayret ettim'' dedi.
     Yetiştirdiği sebzelerin hiçbirisine hormon vermediğini dile getiren Çorak, ''Bununla birlikte bir de patlıcan yunus balığına benziyor. Bugüne kadar haberlerde bazı meyvelerde 'Allah' ya da 'Bismillah' yazısı çıktığını hep gördük ancak ilk kez bahçemde böyle bir şeyle karşılaşınca hayrete düştüm'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.