"Bu seçim dönüm noktası oldu"

Bu seçim dönüm noktası oldu
Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin hayırlı olmasını dileyerek, ülke gündeminin artık ekonomiye kilitlenmesini istedi.
Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin hayırlı olmasını dileyerek, ülke gündeminin artık ekonomiye kilitlenmesini istedi. 
Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik eden Başkan Kütükcü’nün açıklaması şu şekilde: “Aziz milletimiz ilk defa kendi Cumhurbaşkanı’nı seçerek önemli bir kazanım daha elde etmiştir. Bu kazanım ülkemizin demokrasi tarihindeki dönüm noktalarından birisidir. Türkiye artık bu demokratik kazanımla birlikte yoluna çok daha hızlı ve sağlam adımlarla ilerleyecektir. Bundan sonraki süreçte, iş dünyası olarak en büyük temennimiz, daha rekabetçi bir özel sektör ve daha güçlü bir Türkiye için reformlara devam edilmesidir. Yeni bir anayasadan ekonomik reformlara kadar daha yapacak çok işimiz, alınacak çok yolumuz var. Hedeflerimize ve projelerimize odaklanma zamanı. Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen, son 12 yılda Türk ekonomisini istikrara kavuşturan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı görevinde de Türkiye’nin yolunu açacağına, 2023 hedefleri için Türk özel sektörüyle birlikte hareket ederek yeni reformlar hayata geçireceğine inanıyoruz. Bu vesileyle Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin aziz milletimizin sağduyusuyla sonuçlanmasından duyduğumuz memnuniyeti ifade eder, seçimlerin hayırlı olmasını dilerim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.