Büyük sürpriz! Beşiktaş o ismi resmen istedi!

Büyük sürpriz! Beşiktaş o ismi resmen istedi!
Martin Linnes'i kadrosuna katacağı iddia edilen Beşiktaş, Çaykur Rizespor'un genç yıldızı Koray Altınay için sürpriz bir teklifte bulundu.

Sağ bek transferinden bir türlü sonuç alamayan Beşiktaş yönetimi rotayı yerli futbolculara çevirdi. Listedeki ilk futbolcu için Çaykur Rizespor'la masaya oturan Siyah-Beyazlıların teklifi olumsuz sonuçlandı.

Beşiktaş adına transfer görüşmelerini yapan Ahmet Nur Çebi, yükselen performansıyla dikkat çeken Koray Altınay için Yeşil-Mavililere Holosko'nun bonservisini ayrıca 1 milyon Euro önerdi. 23 yaşındaki futbolcuyu düşük bir bonservis bedeliyle elden çıkarmak istemeyen Çaykur Rizespor, 1 milyon euroluk teklifi az buldu.

BILIC DE FİKRET ORMAN DA ÇOK İSTİYOR

Teknik Direktör Slaven Bilic'in de genç futbolcuyu çok beğendiği ve transferine onay verdiği öğrenilirken, Başkan Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi'den devre arasına kadar bu transferi bitirmesini istedi.

Kaynak : Tümspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.