Çatı katında çıkan yangın korkuttu

Çatı katında çıkan yangın korkuttu
Konya'da iki katlı bir binanın çatı katında başlayan ve kısa sürede tüm çatıyı saran yangın, itfaiye tarafından güçlükle söndürüldü.
Konya'da iki katlı bir binanın çatı katında başlayan ve kısa sürede tüm çatıyısaran yangın, itfaiye tarafından güçlükle söndürüldü.

Yangın, saat 06.30'damerkez Meram ilçesi Şükran Mahallesi Eşrefoğlu Sokak No 1'de meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, iki katlı binada kiracı olan Ahmet Y.'nin (27) oturduğuçatı katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede tüm çatıkatını saran alevler, binanın çatısını da kapladı. Binadan yükselen alevlerifark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye, yangına çatıyaçıkarak müdahale etti. Binanın içerisinden ve dışarıdan yapılan müdahale sonundayangın yaklaşık yarım saat süren çalışmayla söndürüldü. Binanın etrafındaçevre güvenliği alan polis, yangın sırasında evde olmadığı iddia edilen AhmetY.'nin bilgisine başvurdu. Soğutma çalışmalarının ardından yapılan incelemedeitfaiye, soba bulunan kattaki yangının çıkış nedenini tespit edemedi. Bununüzerine kundaklama şüphesi üzerinde duran polis, yangınla ilgili soruşturmabaşlattı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.