Çelik: Sizler insan olamazsınız!

Çelik: Sizler insan olamazsınız!

Çelik'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

ACI İSTİSMARI YAPANLAR, SİZ İNSAN OLAMAZSINIZ

-Sayın Kılıçdaroğülu ve Bahçeli'ye Soma'da yapmış oldukları ziyaretler ve sorumlu açıklamalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Bir CHP genel başkan yardımcısı, sayın Başbakan'ı terbiyesizlikle suçlayacak kadar en büyük terbiyesizliği yapmıştır. Bir iddiadan yola çıkarak, "Başbakan marketin içinde yumruk attı" diye servis edildi.

-Sosyal medyada dolaştırıldı. Bu bir iddiadır. Orada görüntüler var. birisi bir yalan ortaya atar, kendisi bile inanmaya başlar.

15 yaşında çocuk dendi, olmadığı anlaşıldı. Sigortasız insan var dendi, olmadığı anlaşıldı. Ben firmanın açıkladığı bilgileri paylaşacak değilim.

-Başkalarının acısı üzerinden siyasi istismar yapanlar insan olamaz.

-Maden ocağını işleten firma haklı mı haksız mı incelemeyla ortaya çıkacak.

-Acımızı yaşayacağız, sonrasında ihmaller ve tedbirler açısından gerekenler yapılacak.

-Soma'daki insanların sitemini anlamak mümkündür.

BAŞBAKANIMIZIN SÖZLERİ ÇARPITILIYOR

-Başbakan Soma'ya gittiğinde iş riskine değinmiştir. Madencilik inşaat ve kimya sektörü riski en büyük olan sektörlerdir. En çok iş kazası olan mesleklerdir.

-Başbakan'ın söylediği şudur, eğer siz gemiciyseniz, sizin fırtınaya tutulmanız çok daha yüksektir. Siz askerseniz kurşuna hedef olma ihtimaliniz yüksektir. Kazalar minimize edilir.

-Ülkemizde demek ki hala o seviyede değiliz. Başbakanın iş riskine temas etmesinden dolayı, bunu abartıp başbakanın bu işi hafif gördüğü, insanların acılarını görmezlikten geldiği yönünden anlamak doğruyla yanlışla bağdaşamaz.

-Başbakan Erdoğan'ın Soma'daki acları hafife aldığı yönündeki açıklamarda bulunanların ahlakı sükut etmiştir.

-Acılar araç haline getirilmemelidir. Burada sorgulamamız gerekenler varsa bunları sorgulayalım.

-Sendikalarımız, medyamız hepimiz kendimizi sorgulayalım.

-Kamu spotlarını bile yarasalar uyuduktan sonra yayınlayan medyamız acaba nasıl bir farkındalık oluşturacak?

-Bunları oturup kendi dünyamızda değerlendirmemiz gerekiyor. Acımız büyük hepimiz seferber olmalıyız.

-Acılardan dayanışma çıkaran bir kültürün evlatlarıyız.

-TOMA'lara yatırım yerine Soma'ya yayırım yapsaydınız diyenler. Kafiye oyunlarını bırakın. Sonrasında çok vahim olaylar oluşacaksa polis gerekn önelmi alır ve müdahale eder.

-Ama Soma'ya gitmiş Başbakana ve yanındakilere saldırdılar. Koruma araçlarımız pert oldu.

-Acısı olanlar böyle yapmaz. Onlar acısı olanlar değil. Sosyal medyada akla hayale gelemeyecek şeyler yazacaksınız. Bunlar insanlığa sığmaz.

TÜRKİYE KENETLENDİ

-Spor kulüpleri ve bankalar devreye girdi. Devlet de üzerine düşeni yaptı. O madencilerimizden geriye kalan ailelere sahip çıkmak devletin namus borcudur.

-Hayırseverlerimiz birbiriyle yarış halinde. 

YUSUF YERKEL'İN TEKME ATMASI

-Yusuf Yerkel o yerde tekme attığ kişi tarafından darp edildiğini söyledi ve rapor aldı.

-O da üzüntüsünü ifade etti. Ama keşke Yusuf Yerkel o olayın içinde olmasıydı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.