Cumhurbaşkanı da töreni terk etti
Yayınlanma:
Güncelleme:
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay töreninde Barolar Birliği Başkanı'na çok sert tepki göstererek salonu terk etti. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de Erdoğan ile beraber salondan çıktı.
Danıştay'ın 146. Yıldönümü töreninde Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun kürsüde konuştuğu sırada ayağa kalkan Başbakan Erdoğan, "Van depremi sonrasında neler yapıldığını bilmiyorsunuz, sizin yaptığınız edepsizliktir" deyip salonu terketti.
Feyzioğlu'nun konuşmasının siyasi olduğunu belirten Başbakan, Barolar Birliği Başkanı'nın konuşması devam ederken yerinden kalktı. Çok sinirlenen Başbakan Erdoğan'ın yanında Gül de vardı.
Başbakan daha sonra hızlıca salonu terk etti.
Bu sırada Cumhurbaşkanlığı korumaları da Gül törenden ayrılana kadar hiçbir Danıştay üyesinin salondan ayrılmasına izin vermedi.
Politika
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.