'Eğitim her engeli aşar' sergisi açıldı
Selçuklu Halk Eğitim Merkezi, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyhekim Psikiyatri Kliniği kursiyerlerinin düzenlemiş olduğu kurs sonu ' Eğitim her engeli aşar sergisi M1 Tepe Real Alış Veriş merkezinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Konya Eğitim ve araştırma hastanesi Beyhekim Psikiyatri kliniği ile işbirliği halinde açtığımız sergide takı tasarım, step-aerobik, ebru ve resim kurslarımızda üretilen el emeği göz nuru eserleri sergiliyoruz.Bugüne kadar engellilere yönelik açtığımız 27 kursta 113 erkek ve 111 kadın kursiyer eğitime alınmıştır. 2012 yılında eğitim her engeli aşar kampanyası dâhilinde görme engelli, işitme engelli, ortapedik engelli ve zihinsel engelli vatandaşlarımıza yönelik 36 kurs planlanmaktayız” dedi.
Prof Dr. Dursun Odabaşı ve Doç Dr. İbrahim Eren’in yaptığı kısa konuşmanın ardından serginin açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi.
Sergi 25 Aralık 2011 Pazar günü sona erecek. Sergide elde edilen tüm gelir, hastaların bu çalışmaları devam ettirilmesi için gerekli malzemelerin alınması için kullanılacak
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.