Elektrik kesintisine soruşturma

Elektrik kesintisine soruşturma
Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç’ın talimatıyla Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki Beşiktaş-Tottenham maçında meydana gelen elektrik kesintisi nedeniyle soruşturma ve inceleme başlatıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın talimatıyla Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki Beşiktaş-Tottenham maçında meydana gelen elektrik kesintisi nedeniyle soruşturma ve inceleme başlatıldı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, UEFA Avrupa Ligi C Grubu müsabakası sırasında meydana gelen elektrik kesintileri ile ilgili Spor Genel Müdür Yardımcısı ve İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu Başkanı Tamer Taşpınar başkanlığında, 3 müfettiş ve 3 mühendisten oluşturulan ekibin gerekli soruşturma ve incelemeleri yapmak üzere görevlendirildiği bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.