Ereğli'de kaçak sigara operasyonu

Ereğlide kaçak sigara operasyonu
Konyanın Ereğli ilçesinde, 4 kişinin ev ve işyerlerinde yapılan aramadan bin 262 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
 Konya’nın Ereğli ilçesinde, 4 kişinin ev ve işyerlerinde yapılan aramadan bin 262 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan çalışmalarda, M.K., A.K., İ.K. ve Ö.K. isimli şahısların ev ve iş yerlerinde gümrük kaçağı sigara bulundurdukları şeklinde bilgiler alınması üzerine şahısların iş yerlerinde ve evlerinde arama yapıldı. Yapılan arama sonucu toplam bin 262 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.