Eski Bakan Gönül'den Ahmet Işık'a övgü

Eski Bakan Gönülden Ahmet Işıka övgü
Gönül, AK Parti'nin sağlam bir zemin üzerinde olmasında Ahmet Işık'ın da büyük rolü olduğunu söyledi
AK Parti Antalya Milletvekili Vecdi Gönül, Türkiye'nin sulhu esas alan bir ülke olduğunu belirterek, ''Yurdumuzda nasıl sulh istiyorsak, diğer ülkelerde de sulh olmasını istiyoruz'' dedi.
     Gönül ve beraberindeki 18 milletvekili, AK Parti 22. Dönem Konya Milletvekili Ahmet Işık'ın hukuk bürosunun açılışı geldikleri Konya'da, Mevlana Müzesi'ni ziyaret etti.
     Daha sonra hukuk bürosunun açılışını gerçekleştiren Gönül, AK Parti'nin sağlam bir zemin üzerinde olmasında Ahmet Işık'ın da büyük rolü olduğunu söyledi.
     Suriye ile Türkiye ilişkilerini de değerlendiren Gönül, Türkiye'nin, bütün komşularıyla en iyi ilişkiler içinde bulunmayı genel politika haline getirdiğini ifade etti.
     Suriye'nin, kendi halkıyla ve kendi dinamikleriyle barışık bir idare gerçekleştirmesi temennisinde bulunduklarını dile getiren Gönül, ''Umarım kültür bakımından komşuluk bakımından değer verdiğimiz bir ülkenin sorunları sona erer'' diye konuştu.
     Türkiye'nin sulhu esas alan bir ülke olduğunu vurgulayan Gönül, ''Biz sulhu esas almış bir ülkeyiz, savaşı esas almış bir ülke değil. Yurdumuzda nasıl sulh istiyorsak, diğer ülkelerde de sulh olmasını istiyoruz'' şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.