Facebook'taki tartışma kanlı bitti

Facebooktaki tartışma kanlı bitti
Konyada bir kişi, eski lise arkadaşıyla sosyal paylaşım sitesi Facebookta yaşadığı küfürlü tartışma sonrasında bıçakla yaralandı.
Konya’da bir kişi, eski lise arkadaşıyla sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta yaşadığı küfürlü tartışma sonrasında bıçakla yaralandı.
Olay, saat 22.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Otogar yanındaki bir caminin yakınında meydana geldi. İddiaya göre, eski lise arkadaşı olan Mehmet Akif B. (16) ile Recep Y. (17) yaklaşık 1 ay önce sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta birbirlerine küfür içerikli yazılar yazdı. Bunun üzerine Recep Y., Mehmet Akif B. ile bir parkta buluşma teklifinde bulundu. Akşam saatlerinde parkta buluşan iki genç, tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen tartışmada Mehmet Akif B., Recep Y.’yi darp ederek kaçtı. Darp edilen Recep Y. yanına arkadaşlarını da alarak eski lise arkadaşını olaydan sonra gittiği berber çıkışında sağ bacağından ve sağ elinden yaraladı. Aldığı bıçak darbeleriyle yere yığılan Mehmet Akif B’yi, olay yerine sevk edilen ambulans Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Yaralanan gencin hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. Polis olaydan kısa süre sonra Recep Y.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.