Gençlik anneleri kahvaltıda buluştu

Gençlik anneleri kahvaltıda buluştu
Özel Gençlik İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği üyeleri ve davet ettikleri misafirleri sabah kahvaltısında bir araya geldiler.

    Özel Gençlik İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği üyeleri ve davet ettikleri misafirleri sabah kahvaltısında bir araya geldiler.

    Okul Aile Birliğinin tertip ettiği kahvaltı programı Yaka Öncü sosyal tesislerinde gerçekleşti. Kahvaltıya okulun tüm sınıf anneleri misafirleriyle hazır bulundular. Okul Aile Birliği başkanı Hilal ERYILMAZ programa katılan misafirlere Hoş geldiniz diyerek Özel Gençlik İlköğretim Müdür Yardımcısı Abdullah KARDAŞ’ı mikrofona davet etti.
 
  Abdullah KARDAŞ Gençlik ilköğretimde yapılan eğitim modeli hakkında bilgi verdi.’Özel Gençlik İlköğretim Okulunda Anasınıfından 5.sınıflara kadar Öğrenme Stili Destekli Çoklu Zekâ Modeli, 6–7 ve 8. sınıflarda da Öğrenme Stili Destekli Tam Öğrenme Modelinin uygulandığını ve bu modelin Konya da tek olduğunu ifade etti. Modelleri uygularken Selçuk Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Fakültesinden Prof.Dr. Ali Murat SÜNBÜL ve Yrd. Doç. Dr. Ercan YILMAZ ile modeli uygulandıklarını söylediler. Ayrıca okulda uygulanan Değerler Eğitimi hakkında da bilgi veren Abdullah Bey değerine sahip çıkan milletlerin hep ilerlediğini, okulda da değerler eğitimine çok önem verildiğini belirterek’ sözlerine son verdi.
 

    Daha sonra da okulda yapılan çalışmaların gösterildiği bir sunum yapıldı.

  
     Özel Gençlik İlköğretim Müdür Yardımcısı Abdullah KARDAŞ,  Yardımcısı Müşerref GÖĞER ve okul öğretmenlerimizden bazılarının katıldığı programı hazırlayan okul aile birliği yetkililerine böyle bir organizasyonu hazırlayıp, birlik beraberliği sağladıkları için teşekkür ederek kahvaltıdan ayrıldılar.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.