İletişimciler diplomalarını aldı
Selçuk Üniversitesi (SÜ) İletişim Fakültesinden mezun olan 425 öğrenci diplomalarını törenle aldı.
İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kalender Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde düzenlenen diploma töreninde, iletişimin insan odaklı olduğu için son derece kutsal ve zevkli bir meslek olduğunu söyledi.
İletişim fakültelerinden mezun olan ve mesleklerini eline alan kişilerin ilk yıllarının yorucu ve çileli geçebileceğini belirten Kalender, ''Bizim mesleğimiz kariyer basamaklarının çok hızlı tırmanılmadığı, pişerek olgunlaşarak gidilmesi gereken bir meslektir. Bu nedenle acele etmeden sabırla ve sıkıntılara göğüs gererek emin adımlarla ilerlemek önemlidir'' dedi.
Mezun olan 425 öğrenci arasında olan Anadolu Ajansı Konya Bölge Müdürlüğü yurt muhabiri Fatma Kalay diplomasını Bölge Müdürü Mürsel Çetin'den aldı.
Programa çok sayıda davetli ve öğrencilerin aileleri katıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.