İmamın keçileri çalındı, doğru haber!

İmamın keçileri çalındı, doğru haber!
Konya'da bir imamın keçisini çaldığı iddia edilen ve kendisini medyum olarak tanıtan zanlı yakalandı.
Konya'da bir imamın keçisini çaldığı iddia edilen ve kendisini medyum olarak tanıtan zanlı yakalandı.
     Edinilen bilgiye göre, merkez Meram ilçesi Lale Bahçe Mahallesi'ndeki bir camide görevli imam İ.C'nin (36) beslediği 6 keçinin çalınması üzerine soruşturma başlatıldı.
     Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, park halindeki bir minibüsün içinde çalıntı keçilerin olduğunu fark etti.
     Aracın sahibinin poliste 30 kaydı bulunduğu ve kendisini medyum olarak tanıttığı belirtilen Ali P. (40) olduğu anlaşıldı.
     Ali P, gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.