İstanbul kitaba doyacak

İstanbul kitaba doyacak
39 ilçede 39 Kitap Fuarı’nın Avrupa ayağı Bayrampaşa Kitap Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı

‘Kitap Aşkına’ sloganı ile başlayan Bayrampaşa Kitap Fuarının kurdele kesimini Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Eğitimevi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ali Ortadeveci ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol birlikte gerçekleştirdiler. Forum İstanbul Bayrampaşa otopark alanında yaklaşık 3 bin metrekare alanda kurulan dev fuar 23 Mart Cuma gününe kadar kitapseverlere açık olacak.

ONBİNLERCE KİTAP GELİRİ ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE

‘Kitap Aşkına’ sloganıyla açılan kitap fuarında yaklaşık 1 milyon kitap İstanbul halkı ile buluşacak. Kitap meraklıları bu fuarda hem indirimli kitap temin edecek hem de okudukları kitapların yazarlarıyla buluşma imkanı bulacak… Eğitimevi ve Bayrampaşa Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen kitap fuarında kahraman Mehmetçik de unutulmadı.

Zeytin Dalı adı verilen özel standlarda onbinlerce kitap satılacak ve tüm gelir hem 15 Temmuz hem de Afrin’de şehit yakınları ve gazilere bağışlanacak. Kitap dostu ziyaretçilere aynı zamanda Türk bayrakları da hediye edildi. Binlerce bayrağın dağıtıldığı Bayrampaşa Kitap Fuarında ziyaretçiler için yüzde 70 varan değişik kampanyalar ile ucuz kitap alma şansı da yakaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.