Kalaycı'dan Babalar Günü sürprizi
Meram Belediyesi tarafından Babalar Günü nedeniyle Huzurevi’nde farklı ve anlamlı bir program düzenlendi. Programa Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, Konya Sosyal Hizmetler İl Müdürü İzzet Güneş, Huzurevi Müdür Vekili Osman Bayboğan ve yazar Sinan Yağmur katıldı.
Huzurevi sakinlerine karanfil hediye eden Başkan Kalaycı, Babalar Günü nedeniyle bu yılk farklı bir organizasyon yapmayı amaçladıklarını belirterek, “Şu ana kadar çok sayıda kitabı yayımlanan Konyamızın yetiştirdiği önemli yazarlardan Sinan Yağmur tarafından kaleme alınan ‘Bilmezsiniz Ama Babalar da Ağlar’ adlı kitabı Huzurevi sakinlerine takdim ediyoruz. Umut ediyoruz ki kitabı okuyarak bizleri güzel bir şekilde anarlar” dedi.
Kitabın yazarı Sinan Yağmur ise, “Şehirler tarihi dokusu ve kültürel yapısıyla değil içinde yaşadığı insanlarla güzeldir. Konyamız, asırlardır içinde yaşadığı aşk erenleriyle hem kendi topraklarına hem de ülkemize manevi anlamda büyük katkı sağlamış bir şehirdir. Konya denince akla gelen Meram’dır. Çünkü Meram ilçemiz, tarihi dokusu ve doğal güzellikleriyle Türkiye’nin en nadide ilçelerinden biridir. Yaptığı güzel hizmetlerden dolayı biz gönül insanları olarak belediye başkanımıza müteşekkiriz” diye konuştu.
Konuşmalardan sonra Başkan Kalaycı ve yazar Sinan Yağmur, kitabı imzalayarak Huzurevi sakinlerine hediye ettiler.
Konya Sosyal Hizmetler İl Müdürü İzzet Güneş de yaptığı farklı programdan dolayı Başkan Kalaycı’ya teşekkür etti.
Başkan Kalaycı, Huzurevi sakinleriyle uzun süre sohbet etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.