Karatay Kadın Kolları KARMEK'e ziyaret

Karatay Kadın Kolları KARMEKe ziyaret
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerlinin eşi Neriman Hançerli, Ak Parti Karatay Kadın Kolları Başkanı Münevver Yavaş ve yönetimi ziyaret ederek başarılar diledi.
Yeni eğitim ve öğretim yılında ders başı yapan KARMEK öğretmen ve kursiyerlerini Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’nin eşi Neriman Hançerli, Ak Parti Karatay Kadın Kolları Başkanı Münevver Yavaş ve yönetimi ziyaret ederek başarılar diledi.
 
Ziyaret esnasında faaliyetler hakkında heyete bilgi veren Karatay Belediyesi Kültür Müdürü Ayşe Gündoğar, KARMEK eğitimlerinin ilçe sınırları içerisinde 4 ayrı tesiste ve KARMEK Merkez binasında gerçekleştirildiğini ifade etti. Yeni döneme yeni kursiyerler ve yeni branşlarla girdiklerini söyleyen Gündoğar, her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitimin yanı sıra sosyal faaliyetlere ağırlık vereceklerini dile getirdi.
 
Diksiyon, Fitness – Aerobik, Kuaförlük, Makine Nakışı, Yemek, Kurdele Nakışı – Ahşap Boyama, Kırkyama- Mefruşat, Aksesuar - Takı ve Moda Tasarımı olmak üzere çeşitli branşlarda 10 öğretmen tarafından eğitim verildiğini ifade eden Ayşe Gündoğar, Karatay Meslek Edindirme Kurs Merkezinde yaklaşık 372 kursiyerin eğitim gördüğünü söyledi.
 
KARMEK Merkez binası ve Zemburi Sosyal tesislerinde sınıfları gezerek kursiyerler ile bir araya gelen Ak Parti Karatay Kadın Kolları heyeti, kursiyerlerin almış oldukları eğitimle güzel işlerin ortaya çıktığını belirttiler. Karatay Belediyesi’nin sağlamış olduğu imkanlarla genç kızların ve ev hanımlarının el sanatları, yemek kursu ve diğer branşlarda hem ev ekonomisine katkıda bulunduklarını hem de boş vakitlerini değerlendirdiklerinin önemine değindiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.