'Kendimizi Süper Lig'de göstereceğiz'

Kendimizi Süper Ligde göstereceğiz
Torku Konyaspor'un başarılı oyuncusu Recep Aydın "Kaliteli bir takımız ve bunu da Süper Lig'deki mücadelemizle gözler önüne sereceğiz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de iki sezon aradan sonra yeniden mücadele edecek olmanın heyecanını yaşadıklarını söyleyen Torku Konyasporlu oyuncu Recep Aydın, yoğun ve yorucu antrenman temposunun kendilerine lig maratonunda faydalı olacağını bildiklerini ve tek düşüncelerinin Süper Lig'de Torku Konyaspor'u en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi.

"İnanılmaz bir birlikteliğimiz var"
Konya ve Bolu'da yoğun geçen ilk iki etabın ardından üçüncü etap kamp çalışmaları için Slovenya'da bulunduklarını belirten başarılı oyuncu Recep Aydın, "Burada gerçekten çok iyi bir çalışma ortamımız var. Yoğun ve yorucu tempoda çalışıyoruz. Geçen sezon elde ettiğimiz şampiyonluğun ardından artık bu sene bizden beklentiler Süper Lig'de olduğumuz için biraz daha farklılaştı. Biz kendimize güveniyoruz. Kesinlikle küme düşme endişemiz yok. Çünkü bu takımda inanılmaz bir birliktelik var. Herkes birbirini seviyor ve sayıyor. Bu özelliğimizin yanı sıra takım ruhunu ve mücadelesini sahaya yansıtmamız rakipler karşısında bizim en büyük artımız olacak. Şunu tüm samimiyetimle söylüyorum; başkalarının ne düşündüğü değil bizim neler yapabileceğimiz önemli. Zaten bu da ligdeki sıralamamızı belli edecek. Biz inancımız, mücadelemizi en iyi şekilde yaptığımız zaman istediklerimizi alacağımıza inanıyoruz. İnşallah hem Süper Lig'de ilk kez mücadele edecek ben ve benim gibi genç arkadaşlarımın gayretiyle ve ağabeylerimizin de tecrübe ve katkılarıyla Torku Konyaspor'u iyi yerlerde izlettirme imkanı buluruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.