Konya hızlı tren seferleri artırıldı

Konya hızlı tren seferleri artırıldı
AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, Ankara-Konya arası hızlı tren seferlerinin 8'den 14'de çıkarılacağını bildirdi.
AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, Ankara-Konya arası hızlı tren seferlerinin 8'den 14'de çıkarılacağını bildirdi.
Tüfekçi yaptığı yazılı açıklamada, Konya Milletvekilleri ve AK Parti İl Teşkilatının birlikte yürüttüğü çalışmalar sonucunda 1 Aralık 2011 tarihinden itibaren, Ankara - Konya arası hızlı tren seferlerinin 8'den 14'e çıkarılacağını bildirdi.

Açıklamaya göre, Ankara ve Konya'dan karşılıklı olarak planlanan yeni sefer saatleri şöyle:

07:00

09:30

12:00

14:30

17:00

19:30

21:30

Şeb-i Aruz döneminde Konya’dan 23:30’da kalkacak şekilde, ilave bir YHT seferinin konulmasının da planlandığını belirten Tüfekçi, yeni setler geldikçe sefer sayısının artırılacağını ifade etti.

Tüfekçi ayrıca, Polatlı ayrımındaki çalışmaların en kısa sürede tamamlanması ile birlikte Konya-Eskişehir seferlerinin de başlayacağını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.