Konya'da 4 araç sıkıştı: 2 yaralı

Konyada 4 araç sıkıştı: 2 yaralı
Konya'nın Kulu ilçesinde 4 aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Konya'nın Kulu ilçesinde 4 aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Kaza, sabah saatlerinde Makas Kavşağı'ndaki trafik ışıklarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan Aksaray istikametine seyir halinde olan Çetin Yağmur yönetimindeki 27 LN 780 plakalı kamyon kavşakta kırmızı ışıkta bekleyen Emre Emir Doğan yönetiminde 06 BU 1212 plakalı kamyonete arkadan çarptı.
 
Kazada, kamyonet önünde bekleyen TIR'ın dorsesinin altına girerek adeta preslenirken, çarpmayla TIR da önünde bekleyen Osman Tanatar idaresindeki 06 JU 693 plakalı otomobile çarptı. Kazada TIR'ın dorsesinin altına giren kamyonetin sürücüsü Emre Emir Doğan aracın içinde sıkışırken, 27 plakalı kamyonunun sürücüsü de yaralandı.
 
Kurtarıcı ve iş makineleri ile dorsenin altında çıkarılan ezilmiş vaziyetteki kamyonetin sürücüsü sıkıştığı yerden çıkarıldı. Ağır yaralı olan Emre Emir Doğan, kaza yerinden ambulansla Ankara'ya hastaneye gönderildi. Kamyon şoförü Çetin Yağmur da ambulansla Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.