Konya'da şüpheli çanta panik yarattı
Yayınlanma:
Konya'da bir iş merkezinin yakınına bırakılan ve fünyeyle patlatılan şüpheli çantadan kıyafet ve makyaj malzemesi çıktı.
Konya'da bir iş merkezinin yakınına bırakılan ve fünyeyle patlatılan şüpheli çantadan kıyafet ve makyaj malzemesi çıktı.
Edinilen bilgiye göre, dün saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Doktor Hulusi Baybal Caddesi üzerinde bulunan bir iş merkezinin merdivenlerinin yanına bırakılan pembe renkli bayan çantası paniğe neden oldu. Şüpheli çantayı fark eden bir alışverişin güvenlik görevlileri polise haber verdi.
Olay yerine gelen polisler önlem alarak çantanın etrafına güvenlik şeridi çekti. Çantanın yakınında bulunan bir minibüste güvenlik nedeniyle bulunduğu yerden kaldırıldı. Terörle Mücadele ekiplerinin de gelmesiyle güvenlik şeridi genişletilerek cadde trafiğe kapatıldı. Bomba imha uzmanının gelmesiyle etrafta bulunan kalabalık uzaklaştırıldı. Bazı vatandaşların cep telefonlarıyla çalışmaları görüntülemeye çalışması dikkat çekti. Bomba imha uzmanının fünyeyle patlattığı çantadan kıyafet ve makyaj malzemeleri çıktı. Patlatılan çanta sahibinin bulunması için polis merkezine götürüldü. Çalışmaların sona ermesiyle birlikte trafiğe kapatılan cadde tekrar normale döndü.
Sağlık
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.