Atiker Konyaspor, dün akşam saatlerinde Wilhelmina Sportspark Sahasında Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcı antrenörler yönetiminde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü
Sabah antrenmanında sakatlanan ve tedavi olan Selim Ay’ın yer almadığı, Petar Filipovic’in ise takımdan ayrı çalıştığı antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başlarken 5’e 2 ile devam etti. Oyuncular savunma-hücum organizasyonları ve pas çalışmasının ardından yapılan gol çalışması ile antrenmanı tamamladı. Gol çalışmasında Makedon santrfor Adis Jahovic attığı şık gollerle göz doldurdu.
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.