Konyaspor'da Bursa mesaisi sürüyor

Konyasporda Bursa mesaisi sürüyor
2 Nisan Pazar günü Spor Toto Süper Lig’in 26.hafta maçında Bursaspor’u konuk edecek Atiker Konyaspor, günü tek antrenmanla tamamladı.

2 Nisan Pazar günü Spor Toto Süper Lig’in 26.hafta maçında Bursaspor’u konuk edecek Atiker Konyaspor, günü Kayacık Tesislerinde yaptığı antrenmanla geride bıraktı.

Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörlerin gözetiminde gerçekleşen antrenmana takımdan ayrı çalışan ve tedavisine devam edilen Barry Douglas katılmadı.

Halil İbrahim Sönmez ve Mücahit Can Akçay’ın takımdan ayrı çalıştığı antrenman koşu ve topla yapılan ısınma hareketleri ile başladı.

2 grupta top kapma çalışması yapan oyuncular taktik çalışma ile antrenmanı sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.