Köpeği ezmemek için takla attı

Köpeği ezmemek için takla attı
Konya’da köpek ölüsünü ezmemek için manevra yapan kadın sürücü önce kamyona çarptı sonra takla attı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Konya’da köpek ölüsünü ezmemek için manevra yapan kadın sürücü önce kamyona çarptı sonra takla attı. Kazada 1 kişi yaralandı. 
Kaza, saat 07.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Ankara yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 42 KR 738 plakalı otomobil ile iş yerine gittiği öğrenilen 26 yaşındaki Zekiye Ö. seyir halindeyken, yolda bulunan köpek ölüsünü ezmemek için manevra yaptı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Zekiye Ö. yolda hareket halindeki Salim K. (35) yönetimindeki 42 DZ 589 plakalı gıda yüklü kamyona arkadan çarptıktan sonra yolun karşısına geçerek takla attı. Otomobilin sürücüsü kazayı yara almadan atlatırken, yanında bulunan arkadaşı Esra A. yaralandı. Olayı gören vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerini arayarak haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrası yaralı Esra A. ambulansla Konya Numune Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.