Kuyt takım arkadaşını hastanelik etti!

Kuyt takım arkadaşını hastanelik etti!
Dirk Kuyt ile Premier Lig'de Swansea City'de forma giyen Jonathan de Guzman'ın mücadelesi hastanede bitti.
Hollanda'nın bugün Portekiz ile oynayacağı hazırlık maçı için milli takım kampında bulunan F.Bahçeli Kuyt, dünkü idmanda ciddi bir kaza geçirdi. Takım arkadaşı De Guzman'la çarpışan tecrübeli oyuncunun kaşı açılırken baygınlık geçiren De Guzman hastaneye kaldırıldı.
 
KAFASINDA YARIK OLUŞTU
 
Hollanda'da kamp çalışmalarını sürdüren Milli takım idmanında Kuyt ve De Guzman'ın bir kafa topu mücadelesi sırasında çarpıştığı ve De Guzman'ın sol gözünün üzerinde derin bir yarık oluştuğu öğrenildi.
 
Uzun süren tedavi sürecinin ardından De Guzman'ın antrenman sahasına giren bir ambulansla hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.
 
Fenerbahçeli Kuyt'ın da yer aldığı Hollanda Milli Takımı'nın Portekiz karşısında yer alacak muhtemel 11'inde De Guzman'ın da adı yer alıyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.