Maç sırasında kalp krizi geçirdi!
Yayınlanma:
Güncelleme:
Eskişehirspor - Altınordu maçı sırasında Eskişehirspor İdari ve Tesislerinden Sorumlu Asbaşkanı Altan Begiter kalp krizi geçirdi ve hastaneye kaldırıldı.
Eskişehirspor ile Altınordu arasında oynanan mücadele sırasında Eskişehirspor'un İdari ve Tesislerinden Sorumlu Asbaşkanı Altan Begiterkalp krizi geçirdi.
Spor Toto 1. Lig'in 27. haftasında Eskişehirspor, Altınordu'yu ağırladı. Maçın 25. dakikasında Eskişehirspor'un İdari ve Tesislerinden Sorumlu Asbaşkan'ı Altan Begiter bir anda yere yığıldı.
Yerde bir süre kıvranan Eskişehirspor'un kurusu Aydın Begiter'in oğlu Altan Begiter'e ilk müdahale sağlık görevlileri tarafından yapılırken, taraftar maçı bırakarak "Ambulans, ambulans" tezahüratları yapmaya başladı. Bunun üzerine stadyumda bulunan 112 Acil Sağlık ekibi, Begiter'i alarak hastaneye kaldırıldı.
KAYNAK: İHA
Güncel
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.