Meram Belediyesinden eğitime katkı

Meram Belediyesinden eğitime katkı
Meram Belediyesinin eğitime katkısı devam ediyor. Havzan Mahallesi Mevlana Anaokuluna 2 adet ek derslik yapımına ilişkin protokol imzalandı

Meram ilçesi Havzan Mahallesi’nde bulunan Mevlana Anaokulu’na ek ders yapımına ilişkin protokol Meram Belediye Başkanlığı’nda imzalandı. Konya İl Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin ile Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı tarafından imzalanan protokol gereği belediye tarafından söz konusu anaokuluna 2 adet ek derslik yapılacak.

Belediye olarak eğitime katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Kalaycı, “İlçemizde derslik açığının en aza indirilmesi ve çocuklarımızın güzel bir eğitim alması noktasında belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz. Okullarımızın fiziki ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra eğitime yönelik faaliyetlerimiz de oluyor. Lise öğrencilerine yönelik olarak Meram Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile birlikte organize ettiğimiz ödüllü “Bileğinin Yerine Yüreğini Kullan” adlı skeç ve stand up yarışmasının finali 30 Nisan’da yapılacak.” dedi.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin de, “Konyamızda gerek İl Özel İdaresi, gerek belediyelerimiz ve hayırseverler işbirliğiyle derslik açığının en aza indirilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Yaptığımız bu protokolle Meram Belediyemiz, Mevlana Anaokulu’na 2 adet ek derslik yapacaktır. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.