Meram çalışanları bayramlaştı
Başkan Kalaycı, sabah 07.30’da Belediyenin Arif Bilge Tesisleri’nde işçilerle bir araya geldi. Buradaki bayramlaşma törenine başkan yardımcıları, muhtarlar, daire müdürleri ve işçiler katıldı.
Belediye personelinin özverili çalışmaları neticesi uzun bayram tatili süresince temizlik ve diğer konularla ilgili herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadıklarını belirten Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, “Özellikle Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde görev yapan arkadaşlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde halkımıza en güzel hizmetleri vermeye devam edeceğiz ” dedi.
2 yıllık süre zarfında yapılan çalışmaların hep birlikte kazanılan başarılar olduğunu belirten Kalaycı, “ Sizlerle birlikte güçlüyüz sizlerle birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Daha öncesinde 6111 sayılı kanun ilgili olarak işçilerimizin başka kurumlara gönderilmesi ile ilgili bir çalışma vardı. Bu çalışmayı biz uygulamayacağız ve sizlerle birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diyerek çalışan işçi personele de müjde verdi.
Mahalle muhtarları adına söz alan Arif Bilge Mahalle Muhtarı Yakup Acar ise, “Belediyemizin hizmetlerinden çok memnunuz. Tüm çalışanlara çok teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmalardan sonra Başkan Kalaycı, Başkan yardımcıları ve müdürler Arif Bilge Tesislerindeki çalışanlarla tek tek bayramlaştılar.
Başkan Kalaycı, Arif Bilge Tesisleri’nden sonra Belediye Meclis Salonunda memurlarla bir araya gelerek çalışanların bayramlarını kutladı. Yapılan hizmetlerde tüm personelin emeğinin olduğunu vurgulayan Kalaycı, “Bütün birimlerimizdeki arkadaşlarıma gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde halkımızın ihtiyaç duyduğu hizmet ve yatırımları ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz. Bayram tatilinde görev yapan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Başkan Kalaycı, belediyede çalışan tüm personelle de tek tek tokalaşarak bayramlarını tebrik etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.