Muhasebeciler Odası'ndan polis haftası kutlaması

Muhasebeciler Odasından polis haftası kutlaması
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İsmail Turan, Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, 10 Nisan Polis Haftası'nı kutladı.
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İsmail Turan, Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, 10 Nisan Polis Haftası'nı kutladı.
Turan mesajında şu ifadelere yer verdi; "Kamu düzeninin ve güvenliğinin sağlanması, suçların önlenmesi ve en önemlisi halkımızın can ve mal güvenliğini muhafaza etmek amacıyla, her türlü fedakarlığı yapan Emniyet Teşkilatımızın 168. kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Haftasını kutlamaktayız. Mevcut yasaların verdiği yetkiler ve halkımızın desteği, emniyet teşkilatımızın başarılı bir şekilde görev yapmalarında en önemli etkendir. Emniyet teşkilatımız eğitime verdiği önem ve sahip olduğu teknik altyapıyla dünyanın en önemli güvenlik teşkilatlarından biri olmuştur. Konya Emniyet Müdürlüğümüz de her türlü güvenlik sorununu engelleyici çalışmaları ve Sosyal Sorumluluk projeleriyle Konya’daki vatandaşlarımızın yanında olmaya özen göstermektedir. Yaptıkları başarılı çalışmalar sonucunda, Konya’nın ülkemizin en huzurlu illerinden biri olmasında emeği geçen tüm emniyet mensuplarımızın 10 Nisan Polis Haftası'nı kutluyor, görevi başında şehit düşen polislerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor, görevleri başında olan emniyet mensuplarımıza ve ailelerine de sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.