S.Ü. İletişim Fakültesi'nde siyaz beyaz sergi

S.Ü. İletişim Fakültesinde siyaz beyaz sergi
Selçuk Üniversitesi (SÜ) İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından uygulama dersi kapsamında çekilen siyah-beyaz fotoğraflar sergilendi.
Selçuk Üniversitesi (SÜ) İletişim Fakültesi öğrencileri tarafındanuygulama dersi kapsamında çekilen siyah-beyaz fotoğraflar sergilendi.
 
Serginin açılışına SÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Hadi Sümer,Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kalender,Radyo-Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aytekin Can, öğretimüyeleri ve öğrenciler katıldı.
 
Serginin siyah-beyaz fotoğrafçılıkuygulamalarının bir eseri olduğunu belirten Yrd. Doç. Dr. AbdülganiArıkan, "Öğrencilerin film banyosundan baskıya kadar her şeyiylekendilerinin ilgilendiği sergide estetik kaygı, duygu, kompozisyon veteknik unsurların hepsine özen gösterildi. Banyo hataları ve kimyasalhatalardan dolayı kusurlu çıkan fotoğrafları da sergiledik. Böyleliklehatalı fotoğrafların nasıl olduğunu ve hata olmaması için nereleredikkat edilmesi gerektiği yönünde öğrencilerimize de uygulamalı bilgivermiş olduk" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.