Selçuk İletişim'de mezuniyet şöleni

Selçuk İletişimde mezuniyet şöleni
Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesinde 2008-2009 eğitim-öğretim yılının tamamlanması nedeniyle düzenlenen mezuniyet töreninde 350 öğrenci diploma sevinci yaşadı.

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde 2008-2009 eğitim-öğretim yılının tamamlanması nedeniyle düzenlenen mezuniyet töreninde 350 öğrenci diploma sevinci yaşadı.

Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Rektör Okudan’ın yanı sıra  Çanakkale milletvekili Mustafa Kemal Cengiz, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Hadi Sümer, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.
 
Protokol konuşmalarının ardından Selçuk Üniversitesi ve İletişim Fakültesi’ni tanıtan barkovizyon gösterileri sunuldu. İlk olarak Radyo Üniversite, Üniversite Televizyonu ve Ajans İletişim’de başarılı çalışmalar yapan öğrencilere diplomaları verildi. Rektör Okudan, fakülte birincisi Havva Nur Yıldırım, ikinci Emine Gonca ve 3’üncü Ali Murat Mıhçı’ya diplomalarını ve başarı plaketlerini verdi.
 
Törende Gazetecelik, Halkla İlişkiler, Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümleri’nden mezun olan 350 öğrenciye diplomaları verildi. Öğrenciler diploma töreninin ardından hep birlikte kep atıp mezuniyet coşkusunu aileleri ve arkadaşları ile paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.