Soyduğu ev bakın kimin çıktı!

Soyduğu ev bakın kimin çıktı!
Adana'da bir eve hırsızlık yapmak için giren kişi, soyduğu evin arkadaşının evi olduğunu öğrenince, pişman olduğunu söyledi.

Alınan bilgiye göre, Şehit Duran Mahallesi'nde bir eve giren kişi, evden 2 cep telefonu ve dizüstü bilgisayar çalarak olay yerinden uzaklaştı.

Hırsızlık olayının ardından çalışma başlatan ekipler, merkez Seyhan ilçesi Güney Kuşak Bulvarı'nda durumundan şüphelendiği bir kişiyi durdurarak şüphelinin üzerinde inceleme yaptı. Yapılan aramada üzerinden 2 cep telefonu ve bilgisayar çıkan şüpheli, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Gözaltına alınan zanlının çaldığı eşyalar, ev sahibi Nermin C'ye teslim edilirken şüpheli Feridun K, ev sahibini gördüğü sırada, "Bu kadın benim çocukluk arkadaşımın annesi. Ben arkadaşımın evine girmişim, pişmanım" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.