Terim: Sert bir gruba düştük

Terim: Sert bir gruba düştük
A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Ay-Yıldızlılar'ın Hollanda, Çek Cumhuriyeti, Letonya, İzlanda ve Kazakistan'dan oluşan grubunu 'sert' olarak nitelendirdi.

Terim yaptığı açıklamada, Bir kaç sert bir grup varsa bir tanesi bize denk geldi. Hangi grup olursa olsun her takım bir şeyler oynamaya çalışıyor. Hiçbir grubun garantisi yok. Biz hedef olarak Euro 2016'da olmak istiyoruz. Uzun soluklu bir turnuva olacak" dedi.

'İyi organize olmuş bi milli takım'

Takımına güvendiğini belirten Terim, "İyi organize olmuş bir milli takım, her şeyi yapabilir. Gönüllerin bir milli takımı olacak. Kimsenin bundan şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.