6 öğrencinin sahne aldığı oyun, açık oturum şeklinde oynandı. Karakterleri 2 şoför, yaya, trafik polisi ve sunucunun oluşturduğu oyunda, sürücü ve yayalara trafikte kurallara uyulmamasının ve küçük dikkatsizliklerin, büyük acılara sebep olduğu mesajı verildi. Program sonunda, oyuncular izleyicilerden yoğun alkış aldı.
Oyunu sahneleyen öğrenciler, ''Her yıl binlerce vatandaşımızı trafik canavarına kurban verirken, bu canavarı ortaya çıkaran sebepleri insanlarımıza göstermek istedik.'' dedi.
Bozkır Anadolu Lisesi Müdürü Hasan İşler, insanların dikkatini, trafikte yapılan küçük hatalara ve dikkatsizliğe, çekmek istediklerini belirtirken, herkesin üzerine düşeni yaptığı takdirde kazaların en aza ineceğini söyledi.
İşler, ''Yapılan program sayesinde öğrenciler hem trafikle ilgili mesajlarını vermiş, hem de kendi gelişimleri noktasında başarılı bir oyun sergilemişlerdir'' şeklinde konuştu.
(CİHAN)
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.