TSYD Konya tarihi binasına kavuştu
İmza törenine TSYD Konya Şubesi 2. Başkanı Tolga Durmaz, Genel Sekreter Selahattin Akçakaya, Muhasip Mürsel Çetin de katıldı. TSYD Konya Şubenin yeni idari binası, Ağustos ayı içerisinde hizmet vermeye başlayacak. TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, imza töreninde yaptığı konuşmada, TSYD'nin, Konya Şubesine tarihi bir yapıyı kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
‘ÇALIŞMA ŞEVKİ VE AZMİ VERECEK’
Dönmez, "Konya'da başta TSYD üyeleri ve spor basınını nezih ve otantik bir ortama kavuşturduk. Yeni yerimiz, bizlere daha çok çalışma şevki ve azmi verecektir. Şubemizin yeni yeri, üyelerimiz başta olmak üzere tüm Konya spor camiası ile daha iç içe, daha sık birlikte olma adına ev sahipliği yapacaktır” dedi.
DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Dönmez, desteklerinden dolayı Konya Milletvekili Tahir Akyürek'e, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Kılca'ya, tahsis konusunda çalışmaları hızlandıran Büyükşehir Belediyesi, Esnaf Odaları - Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürü Ahmet Yalçın'a teşekkür etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.