Uluslararası WIN Fuarı açılıyor
Yayınlanma:
WIN Fuarları, 2. Fazı'nda, Endrüstriyel Otomasyon, Elektrik - Elektronik, Hidrolik ve Pnömatik ve iç Lojistik sektörlerinin katılımıyla yapılacak.
WIN Fuarları, 2. Fazı'nda, Endrüstriyel Otomasyon, Elektrik - Elektronik, Hidrolik ve Pnömatik ve iç Lojistik sektörlerinin katılımıyla yapılacak.
Uluslararası düzeyde gerçekleşecek olan fuar, 28 Mart - 01 Nisan 2012 tarihleri arasında, Hannover Messe Bileşim Fuarcılık A.Ş tarafından Tüyap'ta düzenlenecek. Dört ayrı fuarı birleştirerek aynı çatı altına alan fuarı, T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Ekonomi Bakanlığı, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, TOBB, OAIB ve KOSGEB başta olmak üzere bir çok yerli ve yabancı kuruluş tarafından da destek görüyor.
Fuarın bu yılki açılışı Almanya'nın Aşağı Saksonya Eyaleti Ekonomi, Çalışma ve Ulaştırma Bakanı Jörg Bode tarafından yapılacak. Uluslararası fuarda Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Çin, Fransa, Güney Kore, İngiltere, İran, İspanya, İsviçre, Hindistan, Hollanda, Polonya, Portekiz, Romanya, Ürdün ve Yunanistan’dan firmaların katılımını onayladığı fuarda Almanya, Bulgaristan, İtalya ve Tayvan ülke pavilyonlarıyla yer alacaklar. Fuarın büyük ilgi göreceği düşünülüyor.
HABER MERKEZİ
Ekonomi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.