Van'daki yetimlere elbise yardımı

Vandaki yetimlere elbise yardımı
Konya İHH-AYDER 16-31 Mart Yetim Dayanışma Günleri kapsamında Van merkezde bulunan İHH geçici konteyner yerleşim merkezinde bulunan yetimlerle buluştu.
Konya İHH-AYDER  “16-31 Mart Yetim Dayanışma Günleri” kapsamında Van merkezde bulunan İHH geçici konteyner yerleşim merkezinde bulunan yetimlerle buluştu.
Konya AYDER Yönetim Kurulu üyeleri ve gönüllülerinden oluşan ekibi İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Yetim günleri kapsamında Van ilinin konteyner kentinde 250 yetim ve aileleriyle bir araya geldi.

 İHH geçici konteyner yerleşim merkezi çadırında gerçekleşen programa Konya İHH Derneği Başkanı Hidayet YILMAZ, AYDER Yönetim kurulu üyesi Mustafa ERİKCİ, İHH gönüllüsü Kerem ÖZCAN, Konya TV Kameramanı Sami ATICI, Karaman İnsani Yardım Derneğinden Mustafa SEKMEN ve İş adamı Adem TÖPLEK katıldı.
Düzenlenen programda konuşma yapan Konya İHH Derneği Başkanı Hidayet YILMAZ, Yetim annelerine ve yetimlerimize sizlerle birlikte olmanın gerçekten çok büyük bir mutluluk olduğunu söyleyerek, geçek mutluluğu ise: çocuklarımızın hayata daha ümitle bakmalarını, onların Rabbini bilen, O’na kul olan, ailesine ve toplumuna faydalı birer insan yetiştirdiğimizde yaşarız diye ümit ediyorum dedi. Bizler ve siz annelerin  bu görev bilincinde olarak secde eden bir toplum yetiştirmek için bu çabayı beraberce devamlı göstermek mecburiyetindeyiz. Dedi.  Program sonunda AYDER’in Konyalı hayırseverlerin bağışlamış oldukları ayakkabı, elbiseler, oyuncaklar, saat ve benzeri hediyeleri Konyalılar adına ziyareti gerçekleştiren heyetimiz tarafından gerçek sahiplerine hediye edilerek program son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.