"Yalancı" bayram indirimlerine dikkat

"Yalancı" bayram indirimlerine dikkat
TÜDER Genel Başkanı Aydın Ağaoğlu,"Satıcıların vitrinlerinde yüzde 90a varan indirimlerden söz etmesi, çoğunlukla tüketicileri mağazaya çekmek için kurgulanmış yalan senaryolardır" dedi.

Tüketiciler Derneği (TÜDER) Genel Başkanı Aydın Ağaoğlu, "Satıcıların değişik duyuru yöntemleri, ilan veya vitrinlerinde yüzde 90’a varan indirimlerden söz etmesi, çoğunlukla tüketicileri mağazaya çekmek için kurgulanmış yalan senaryolardır" dedi.

Ağaoğlu, yaptığı açıklamada, bazı firmaların Kurban Bayramı'na sayılı günler kala indirim, çeşitli hediyeler ve taksit imkanlarıyla tüketicilere yönelik "saldırgan pazarlama" yöntemlerine başvurduklarını anlattı.

Her bayram olduğu gibi sevdiklerine bayramlık almaya hazırlanan tüketicilere bazı firmaların "muhtelif tuzaklar" kurduğunu savunan Ağaoğlu, "Satıcıların değişik duyuru yöntemleri, ilan veya vitrinlerinde yüzde 90’a varan indirimlerden söz etmesi, çoğunlukla tüketicileri mağazaya çekmek için kurgulanmış yalan senaryolardır" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.