Yangın paniğe neden oldu
Yayınlanma:
Konya'da üç katlı bir apartmanın ikinci katındaki dairede çıkan yangın nedeniyle üst katta mahsur kalan kadın paniğe kapılınca balkondan atladı ve yaralandı.
Konya'da üç katlı bir apartmanın ikinci katındaki dairede çıkan yangın nedeniyle üst katta mahsur kalan kadın paniğe kapılınca balkondan atladı ve yaralandı. Babası ise itfaiyenin yardımıyla kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre merkez Karatay ilçesi Şems Mahallesi Tercüman Baba sokaktaki üç katlı apartmanın ikinci katındaki dairede yangın çıktı.
Ev sahibi İsa Çakıcı bulunmadığı sırada elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın kısa sürede büyüyünce bütün binayı duman kapladı.
Üst katta babası Hasan Ünal ile birlikte mahsur kalan Gülay Ünal, paniğe kapılarak balkondan atladı. Beton zemine düşen Ünal yaralandı.
Ayaklarında kırıklar bulunduğu öğrenilen Gülay Ünal, ambulansla kaldırıldığı Konya Numune Hastanesinde tedavi altına alındı.
Baba Hasan Ünal ise itfaiye merdiveniyle kurtarıldı.
Yangın evde büyük çapta maddi hasara yol açarken, polisin olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü öğrenildi.
Sağlık
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.