YGS birincisi başarısının sırrını anlattı

YGS birincisi başarısının sırrını anlattı
Konya Meram Fen Lisesi'nin Beyşehirli öğrencisi Ayşenur Şam, Beyşehir'de yaptığı açıklamada, tıp okumak ve doktor olmak istediğini söyledi.
YGS sonuçlarının açıklanmasının ardından birinci olduğu açıklanan Konya Meram Fen Lisesi'nin Beyşehirli öğrencisi Ayşenur Şam, Beyşehir'de yaptığı açıklamada, tıp okumak ve doktor olmak istediğini söyledi.
 
Beyşehir'de özel bir ilköğretim okulundan mezun olduktan sonra Konya Meram Fen Lisesi'nde okumaya başlayan Ayşenur Şam, ailesinin Beyşehir'de ikamet ettiğini belirterek, "Başarımın sırrı çalışmak, inanmak ve güvenmek" dedi. YGS Türkiye birincisi olduğunun açıklanmasının ardından büyük bir mutluluk yaşadığını dile getiren Şam, bundan sonraki hayalinin istediği bölüme girebilmek olduğunu belirterek, "Tıp okumak istiyorum. Hayalim doktor olabilmek" diye konuştu.
 
Beyşehir Lisesi'nde biyoloji öğretmeni olarak görev yapan baba Ahmet Şam ise, baba olarak kızının böyle bir başarı göstermesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, "Çok sevindik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Baba Şam, başarının devamlılık istediğini belirterek, "İki kızım bir oğlum var. Bir kızım da daha önce iyi bir derece ile istediği okula gitti. Kendisi Beyşehir'de Özel Gönül İlköğretim Okulundan mezun oldu. Konya Meram Fen Lisesi'nde halen öğrenim görüyor.
Biz Beyşehir'de, kızım ise Konya'da ikamet ediyor" diye konuştu.
Anne Gülay Şam ise, haberi alınca çok mutlu olduklarını ve kızlarıyla gurur duyduklarını belirterek, "Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah inşallah devamını getirsin" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.